NailSafe
Norsk
← Tilbake til appen

NailSafe · Guider

NailSafe deling av fremdrift: vit hva som forlater appen

Inspiser NailSafe’s fremdriftskort før deling og skill dette bildet fra lagrede håndbilder og deres sletting.

NailSafe — Slutt å bite negler
NailSafe · Slutt å bite negler
I denne veiledningen6

Bestem hva du har tenkt å dele

En fremdriftsstatistikk, et håndfoto og et app-skjermbilde avslører ulik informasjon. Før du åpner en delingsdestinasjon, bestem hvilken du faktisk ønsker å sende. NailSafe’s fremdriftsdelingskontroll forbereder et statistikkort; det er ikke den samme operasjonen som å velge et håndfoto. Du kan også holde fremdriften din privat.

Inspiser selve fremdriftskortet

Kortet er bygget fra registrert antall rene dager, totalt antall dager og Desk Mode varslingsantall. Det inkluderer også NailSafe merkevare og en App Store adresse. Inspiser det genererte bildet før sending. Disse tellerne beskriver appens registreringer; de er ikke bevis på negleheling, uavbrutt observasjon eller en medisinsk vurdering.

Nail fremdriftsbilder: hvordan du tar bilder kan du faktisk sammenligne

Sjekk delingsdestinasjonen

Bruk delingsarket for å velge destinasjon og bekrefte mottakeren før du bekrefter. Apple beskriver forskjellige måter bilder kan deles på, inkludert deling i nærheten og meldinger. Gå gjennom bildet og eventuell medfølgende tekst eller lenke på destinasjonen. Å sende en kopi til en annen person eller tjeneste oppretter en egen delingsbeslutning; det er ikke bare å se på det inne i NailSafe.

Kilder til denne delen Apple: Share photos and videos

Forstå hvor fremdriftsbilder passer inn

NailSafe lagrer fremdriftshåndbilder som bildefiler i sitt eget Dokumentområde og bruker fotoregistreringer for fremdriftsvisningen. Statistikkortet gjengis separat fra disse håndbildene. Denne lagringsdetaljen etablerer ikke at enhetsbackup er deaktivert eller at ingen annen kopi eksisterer. Unngå å inkludere irrelevante skjermbilder med navn eller varsler hvis du kun har til hensikt å dele en teller.

Slett et håndbilde med vilje

Fototidslinjen tilbyr en destruktiv slettehandling i bildets kontekstmeny. Den handlingen fjerner den tilsvarende bildefilen og fotoposten fra appen. Sjekk hvilket bilde du har valgt før du bekrefter en destruktiv handling. Å slette et app-bilde er ikke et løfte om å slette et bilde som allerede er sendt til en mottaker, lagt ut andre steder eller lagret i en separat backup.

Hold påstanden så begrenset som bildet

Hvis du beskriver et delt kort, si at det viser dine registrerte fremskritt i stedet for å hevde en kur eller å sammenligne deg medisinsk med en annen person. En Desk Mode varsel-telling er ikke en fullstendig telling av hver neglebitt-episode. Hensikten her er å gjøre delingsvalget forståelig.

NailSafe Desk Mode: kamerainnstilling og savnede varsler

Spørsmål

Inkluderer fremdriftskortet bildene av hendene mine?

Statistikkkortet genereres fra fremdriftstellere, separat fra de lagrede bilder av hendene. Sjekk det faktiske bildet og destinasjonen før du deler.

Sletter jeg et bilde, sletter det en kopi jeg allerede har sendt?

Ikke anta det. Appens slettehandling fjerner den tilsvarende filen og posten; kopier utenfor appen er separate.

Videre lesing

Alle applikasjoner