NailSafe · Gidsen
NailSafe voortgang delen: weet wat de app verlaat
Controleer de voortgangskaart van NailSafe voordat je deze deelt en onderscheid die afbeelding van opgeslagen handfoto's en hun verwijdering.

In deze gids6
Bepaal wat je wilt delen
Een voortgangsstatistiek, een handfoto en een app-screenshot geven verschillende informatie weer. Bepaal voordat je een deelbestemming opent welke je daadwerkelijk wilt verzenden. NailSafe’s voortgangsdeelcontrole maakt een statistiekkkaart; dit is niet dezelfde handeling als het selecteren van een handfoto. Je kunt je voortgang ook privé houden.
Controleer de voortgangskaart zelf
De kaart is opgebouwd uit het aantal geregistreerde cleandagen, het totale aantal dagen en het aantal Desk Mode waarschuwingen. Het bevat ook NailSafe branding en een App Store adres. Controleer de weergegeven afbeelding voordat je deze verzendt. Deze tellers beschrijven app-gegevens; ze zijn geen bewijs van genezing van nagels, ononderbroken observatie of een medische beoordeling.
Nagelvoortgangsfoto's: hoe u foto's maakt die u daadwerkelijk kunt vergelijkenControleer de deelbestemming
Gebruik het deelblad om de bestemming te kiezen en de ontvanger te verifiëren voordat u bevestigt. Apple beschrijft verschillende manieren waarop afbeeldingen kunnen worden gedeeld, inclusief dichtbij delen en berichten. Bekijk de afbeelding en eventuele bijbehorende tekst of link op de bestemming. Het verzenden van een kopie naar een andere persoon of dienst creëert een afzonderlijke deelbeslissing; het is niet alleen bekijken binnen NailSafe.
Bronnen voor dit onderdeel Apple: Share photos and videos
Begrijp waar voortgangsfoto's passen
NailSafe slaat voortgangs-handfoto's op als afbeeldingsbestanden in zijn eigen Documentenmap en gebruikt fotogegevens voor de voortgangsweergave. De statistiekaart wordt apart weergegeven van die handfoto's. Dit opslagdetail toont niet aan dat apparaatback-ups zijn uitgeschakeld of dat er geen andere kopie bestaat. Vermijd het opnemen van niet-gerelateerde schermafbeeldingen met namen of meldingen als je alleen van plan bent een teller te delen.
Verwijder een handfoto opzettelijk
De fototijdlijn biedt een destructieve verwijderingsactie in het contextmenu van de foto. Die actie verwijdert het bijbehorende afbeeldingsbestand en fotogegevens uit de app. Controleer welke foto je hebt geselecteerd voordat je een destructieve actie bevestigt. Het verwijderen van een app-foto is geen belofte om een afbeelding die al naar een ontvanger is verzonden, elders is geplaatst of in een afzonderlijke back-up is bewaard, te wissen.
Houd de claim beperkt tot de afbeelding
Als je een gedeelde kaart beschrijft, zeg dan dat deze je geregistreerde voortgang toont in plaats van te beweren dat er een genezing is of jezelf medisch te vergelijken met een ander. Een Desk Mode waarschuwingstelling is geen volledige telling van elke nagelbijtagepisode. Het doel hier is om de keuze om te delen begrijpelijk te maken.
NailSafe Desk Mode: camera-instellingen en gemiste meldingenVragen
Bevat de voortgangskaart mijn handfoto's?
De statistiekaart wordt weergegeven op basis van voortgangsteller, apart van de opgeslagen handfoto's. Controleer de daadwerkelijke afbeelding en bestemming voordat je deelt.
Wis het verwijderen van een foto een kopie die ik al heb verzonden?
Ga daar niet van uit. De verwijderactie van de app verwijdert het bijbehorende bestand en record; kopieën buiten de app zijn afzonderlijk.
