Clutch · Guider
Slett en lagret meldinganalyse og sjekk hva som gjenstår
Fjern én lagret analyse eller lokal historikk, og skill denne handlingen fra å slette originalchatten eller delte kopier.

I denne veiledningen6
Identifiser hva du vil fjerne
En lagret analyse i Clutch er ikke samtalen i meldingsappen din. Identifiser den lagrede posten etter person, dato og sammendrag før du sletter den. Denne guiden beskriver de implementerte kontrollene uten å kunngjøre offentlig tilgjengelighet. Ikke anta at fjerning av en analyse også fjerner kildemeldingene fra en annen app.
Hvorfor skriftlige meldinger misforstås, og hvordan man skriver en tydeligereSlett den valgte analysen
I den lagrede historikken har hver post en slettekontroll ved siden av seg. Bruk kontrollen for den aktuelle posten i stedet for å slette en annen med samme navn. Historikklageret fjerner den posten og lagrer den endrede listen lokalt. Gå tilbake til listen og sjekk at den tiltenkte analysen er borte.
Bruk den separate full-historikk-handlingen med omhu
Innstillinger inkluderer en full-historikk-slettingshandling med en bekreftelsesdialog. Les meldingen om lagret tekst og analyser på denne enheten før du bekrefter. Avbryt dersom du bare ønsket å fjerne én oppføring. Implementeringen har også andre datalagre, så ikke anta at det å tømme historikken er det samme som å slette alle typer appdata.
Sjekk fremtidig lagring separat
Skjermen for lagret historikk har et alternativ for å beholde fremtidige analyser. Gjennomgå det alternativet hvis du ikke lenger ønsker at fremtidige resultater skal beholdes der. Å slå av fremtidig lagring og å fjerne eksisterende oppføringer er forskjellige beslutninger. Etter å ha endret alternativet, inspiser eksisterende historikk i stedet for å anta at den automatisk ble slettet.
Gjennomgå opprinnelige meldinger og eksterne kopier
Hvis du kopierte tekst, lagret et skjermbilde eller delte et eksportert element, inspiser de kopiene på hver sin plassering. Clutch’s lokal-historikk-kommando etablerer ikke at de ble slettet. Den opprinnelige meldingsappen har sin egen slettingsatferd. Bestem hva som må fjernes på hvert sted uten å hevde at en lokal handling påvirket andre enheter eller mottakere.
Hvordan si nei på melding, vennlig og tydeligBruk en spesifikk forespørsel for data som holdes andre steder
Hvis du trenger informasjon om data som holdes av en tjeneste, identifiser dataene og kontakt tjenesten gjennom dens oppgitte personvernprosess. CNIL-veiledning forklarer at en slettingsforespørsel har betingelser og begrensninger. Denne veiledningen er ikke personlig juridisk rådgivning. Sletting av lokal historie er ikke et løfte om universell sletting.
Kilder til denne delen CNIL — Droit à l’effacement et limites
Spørsmål
Sletter sletting av en lagret analyse den opprinnelige chatten?
Nei. Handlingen fjerner den lagrede lokale analysen; den opprinnelige chatten administreres av meldingsappen.
Fjerner det å slå av fremtidig lagring eksisterende historie?
Behandle disse som separate kontroller. Gå gjennom eksisterende oppføringer og bruk deres slettingshandlinger når det er nødvendig.
